Изберете јазик

Контакт

Контактирајте нè 24/7

Ве молиме контактирајте нè доколку имате потреба од било какви информации во врска со клубот, езерото Матка, пештерата Врело и слично…

Oпшт контакт / Default contact

info@matka-vrelo.com.mk

Претседател / Chairman

Кире Ангелески kire.angeleski@matka-vrelo.com.mk

Тел: +389 70 359 518

Секретар / Secretary

Васил Соколов vasil.sokolov@matka-vrelo.com.mk

Телефон: +389

Контакт 25/09/2010
Спелеонуркачки клуб Врело
Адреса:
Скопје
Телефон:
++ (389 0)70 359 518
Е-меил:
info@matka-vrelo.com.mk
Користете ја формата подолу за да нѐ контактирате:
(задолжително, најмалку 2 карактери)
(задолжително)
(незадолжително)
(задолжително)