Изберете јазик

3-та Еко акцијa за летото 2017 на Преспанско езеро на плажата во Крани и Сливница

СНК „Врело“ на плажите во Крани и Сливница на 1ви и 2ри Јули реализираше еколошка акција за подводно чистење на дел од Преспанското Езеро. Во акцијата беше презентирана опрема за нуркање пред голема група на ученици кои беа на летување во кампот Крани.