Изберете јазик

2-ра од 10 планирани Еко акцији за летото 2017 се одржа во Охрид на плажата „Св.Стефан“

СНК „Врело“ во Охрид на плажата „Св.Стефан“ пред хотелот Бетон, под покровителство на Ремедика, на 3ти и 4ти Јуни реализираше еколошка акција за подводно чистење на дел од Охридското Езеро.